Pomoć / FAQ - Najčešća pitanja

Da bi se slušao radio na internetu preko Vašeg računara, potreban Vam je jedan od ovih besplatnih kompjuterskih programa: Windows Media Player, Real Player ili Winamp Media Player.

Pitanje: Da li se plaća slušanje radio stanica na UzivoRadio.com?
Odgovor: Ne, slušanje radio stanica je potpuno besplatno.

Pitanje: Da li treba da se registrujem da bi slušao radio?
Odgovor: Za slušanje radio stanica nije potrebna nikakva registracija.

Pitanje: Zašto nemogu da slušam ni jednu od radio stanica uživo?
Odgovor: Ako neku od radio stanica nemožete da pokrenete (čujete) to je najverovatnije zato što nemate instaliran program koji je potreban za tu radio stanicu. Da bi sve radio stanice radile potrebne su Vam najnovije verzije ova tri besplatna kompjuterska programa: Windows Media Player, Real Player i Winamp Media Player.

Pitanje: Imam instalirane najnovije verzije windows media player-a, real player-a i winamp-a, a opet nemogu da slušam radio. Zašto?
Odgovor: To je najverovatnije zbog security podešavanja na Vašem računaru. Ako koristite Vistu, problem sa slušanjem može biti zbog "User Account Control-a" koji je "turned on". Drugi mogući razlog je da radio stanica koju nemožete da čujete trenutno ne dostavlja signal.

Pitanje: Da li možemo preko Vas pozdraviti, čestitati i da li Vi ispunjavate muzičke želje preko UzivoRadio.com i imate ikakav uticaj na programsku šemu radio stanica?
Odgovor: Mi apsolutno nemamo nikakav uticaj i vezu sa rasporedom radio programa. Mi Vam dodjemo samo kao radio aparat za slušanje radija ili ti tranzistor. :-) Za sve informacije oko muzičkih želja, pozdrava, čestitki i radio programa uopšte, treba da idete na websajt radio stanice koja Vas interesuje. Link do websajta radija se nalazi u opisu radio stanice.

Pitanje: Zašto baš sad nemogu da slušam radio?
Odgovor: Moguće je da je radio stanica dostigla svoj maksimum online slušalaca, što znači da zbog preopterećenosti nemožete odmah da se konektujete. Naš savjet je sačekate malo pa probate ponovo...

Pitanje: Da li možete da dodate moj omiljeni radio?
Odgovor: Možemo dodati samo one radio stanice koji imaju svoj live stream, a mogu da se slušaju besplatno.

Pitanje: Zašto nemate i neku stranu radio stanicu?
Odgovor: UzivoRadio.com je trenutno rezervisan samo za domaće radio stanice.

Pitanje: Znam radio stanicu koja može da se sluša besplatno na internetu, a nije na Vašoj listi. Dali možete da je dodate?
Odgovor: Naravno, kontaktirajte nas putem kontakt formulara za dodavanje novih radio stanica i pošaljite nam podatke vezane za tu radio stanicu.

Pitanje: Već nekoliko dana jedna radio stanica neradi, a prije je radila ok. Kako da je prijavim administratoru sajta?
Odgovor: Kad otvorite stranicu na kojoj je ta radio stanica, pored playera radio stanice nalazi se Prijavi neispravnu radio stanicu koji neradi već nekoliko dana!. Kliknite na tu sličicu i prijavite nam neispravan link.

OBAVEZNO NAM SE PRIDRUŽITE i NA FACEBOOK-u! HVALA MNOGO!

(Kliknite ispod na "Sviđa mi se" ili "Like" i postanite naš dragi FB prijatelj i obavezno nas predložite svojim prijateljima!)

Reklamni prostor...

 • Igrice
  Najbolje igrice na internetu...
  Igrice za online igranje na internetu. Najbolje odabrane besplatne flash igrice za decu, ali i za odrasle!
  Posetite Igrice.Me
 • Net Televizor
  Besplatni TV kanali na netu...
  Svi domaći tv kanali koji se mogu gledati uživo i besplatno preko interneta su ovde na jednom mestu!
  Posetite netTelevizor.com
 • Uživo Radio
  Sve domaće radio stanice...
  Sve domaće radio stanice koje se mogu nonstop uživo slušati preko interneta uz pomoć Vašeg računara!
  Posetite UzivoRadio.com